Κατηγορίες Υπηρεσιών

 

Απεντόμωση

Απεντόμωση είναι η διαδικασία προστασίας του χώρου από τα έντομα , αραχνοειδή και άλλα μιας και αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης . Πραγματοποιείτε σε χώρους παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων.

Απολύμανση

Απολύμανση είναι η διαδικασία μείωσης του μικροβιακού φορτίου βακτηρίων, ιών, πρωτοζώων μυκήτων κτλ με την χρήση κατάλληλων – βιολογικών  – μη επιβλαβή στον άνθρωπο βιοκτόνων. Συνιστάστε σε οικείες , πολυκατοικίες , διαμερίσματα ξενοδοχειακές μονάδες , σε χώρους μαζικής εστίασης ( εστιατόρια ,ζαχαροπλαστεία κτλ.) καθώς σε πολυσύχναστους χώρους όπως γραφεία , εργοστάσια γυμναστήρια κτλ.

Απωθητικά

Απώθηση είναι η διαδικασία ψεκασμού με βιολογικά υγειονομικής σημασίας απωθητικά που σκοπό έχουν να εμποδίσουν την επανεμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα το είδος που καταπολεμείται όπως φίδια , γάτους, σκύλους κτλ. Σε καμία περίπτωση τα απωθητικά αυτά δεν προκαλούν οποιαδήποτε βλάβη στα ζώα.

Μυοκτονία

Καταπολέμηση τρωκτικών επίσκεψη στο χώρο του προβλήματος και σχολαστική έρευνα για εντοπισμό τροφής,νερού διαδρομών και φωλιές των τρωκτικών,αναγνώριση του είδους των τρωκτικών, καθαριότητα και απομάκρυνση τροφής και νερού,στεγανοποίηση κτηρίου,χρήση δολωματικών σταθμών ασφαλείας και χρήση συλλεκτικών και κολλητικών παγίδων με ανάλογη τοποθέτηση και κατάλληλο δόλωμα,συχνή παρακολούθηση των συλλεκτικών και κολλητικών παγίδων και πρόγραμμα εφαρμογής δολωμάτων (αλλαγή ταμπλετών κάθε μήνα)και παρακολούθηση

Θερμική Απεντόμωση

Νέα πρωτοποριακή πράσινη – βιολογική απεντόμωση με 100% αποτελέσματα στη καταπολέμηση και των 3 σταδίων (νύφη – πρόνυφη – αυγά).Μετατρέπουμε το χώρο σας με εξειδικευμένες μηχανές θερμότητας σε 52-60 βαθμούς κελσίου δημιουργώντας τις απόλυτες συνθήκες απεβίωσης για κάθε είδους εντόμου. Αναλόγως περίπτωσης αυτό μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 24 ώρες.